
Szczegółowe informacje
Data: 26.01 - 28.01.2024 Czas trwania: 3dni (piątek-niedziela) Cena: Ilość osób: 16 Zapisz sięWpłata rezerwacyjna
Nazwa: YOGA LOFT Numer konta: 07 1160 2202 0000 0004 5782 8553 Tytułem: IMIĘ I NAZWISKO, NAZWA EVENTUProgram zajęć
W programie ranne zajęcia dynamicznej ashtangi oraz warsztaty sekwencji księżycowej.
SZCZEGÓŁY POD KONIEC PAŹDZIERNIKA
W weekend styczniowy zapraszamy na warsztaty sekwencji księżycowej z Moniką Balicką. Odwiedzimy ponownie klimatyczną Oczyszczalnię koło Warszawy.
TERMIN: 26-28.01.2024 (przyjazd w piątek o godz. 17:00, wyjazd w niedzielę po obiedzie, około godz. 15:00)
MIEJSCE:
Oczyszczalnia – niezwykłe miejsce położone 39km od Warszawy, wśród brzóz i łąk.
Oczyszczalnia – niezwykłe miejsce położone 39km od Warszawy, wśród brzóz i łąk.
Składa się z 2 odrębnych obiektów, z których jeden to ROZPIESZCZANIE.
Rozpieszczanie to kameralny obiekt składający się z 2 niezależnych budynków połączonych drewnianym łącznikiem. Prawie całkowicie przeszklone ściany, z widokiem na ogród dają poczucie przestrzeni i spokoju. W sali znajduje się kominek. Meble z lat 40/50 oraz wygodne kanapy i mnóstwo książek sprzyjają wspólnemu spędzaniu czasu. Osobną część stanowią pokoje w których nocują nasi goście. Każdy z dziewięciu (2 i 3- osobowych) pokoi jest pod patronem znanych filozofów, których poglądy odcisnęły trwały znak na ziemskiej rzeczywistości.
Miejsce słynie z doskonałej kuchni wegetariańskiej (na życzenie wegańskiej):
“Gotujemy w oparciu o lokalne, sezonowe produkty. To sprawia, że nasze menu jest bardzo urozmaicone, a serwowane dania zawsze bazują na tym, co w danym okresie jest najsmaczniejsze i najbardziej wartościowe pod względem wartości odżywczej.
Jako świadomy hotel z kuchnią wege zwracamy szczególną uwagę na to, jak przygotowywane są wszystkie dania… Dbamy o ich smak i aromat. O ich pozytywne oddziaływanie na wszystkie zmysły. Dzięki temu oferowane w Oczyszczalnia Miejsce dania cieszą się uznaniem także wśród Gości, którzy nie wykluczyli ze swojej diety mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego. Współpracujemy z dostawcami i producentami żywności, którzy wdrożyli w swoich gospodarstwach rolnictwo ekologiczne, a w przedsiębiorstwach produkcyjnych i przetwórczych kierują się zasadami etyki.”